Семеен живот – игра и учене заедно

Добре дошли в Семеен живот

Семеен живот – игра и учене заедно
Всички родители искат децата им да се справят добре в училище и да успее. Въпреки това, много от тях просто не знам от къде да започна. Всичко изглежда да са се променили, тъй като свои собствени учебни дни, а вие не искате да обърка децата си с помощта на различни методи за техния учител. Семеен живот може да помогне.

Какво е семеен живот?

Частни класове за обучение се провеждат в много училища в Обединеното кралство. Те дават на родителите и настойниците възможност да разберете как нещата се преподава в училище собственото си дете, както и възможност да обменят идеи с други родители и развиват собствените си умения. Този сайт семеен живот трябва да се надяваме да се окаже полезен ресурс за семейно обучение уроци за използване в клас, както и да даде на родителите, които не могат да присъстват на курс шанса да разберете как те могат да помогнат на детето си.

Тук ще намерите много информация и връзки към полезни ресурси, за да обясни различните аспекти на учебната програма на Обединеното кралство, и как можете да помогнете на детето си да се учат, без да причинява объркване.

Ако методи за четене са загадка за вас, посетете страниците за четене, за да се намери в крак с дата печат ресурси, онлайн игри и дейности, за да помогне на децата да се научат да четат. На фонетика, недостъпно игри с думи в този сайт ще помагат на децата за подпомагане следват букви и звукове фонетика програма.

Разгледайте сайта и ще намерите дейности на здравословния начин на живот, включително и онлайн игри, които помагат образоват децата за това как да сте в безопасност по пътищата и у дома.

Всички игри и дейности на сайта са предназначени да помогнат на деца (и родители) се учат, докато се забавляват.