Ограничаване на ТВ-гледане при децата

Ограничаване на броя на ТВ-гледане на часа:
Запасите на стаята, в която сте си телевизия с много други не-екран за развлечение (книги, детски списания, играчки, пъзели, настолни игри и т.н.), за да насърчават децата да направят нещо различно от гледате на тръбата.
Дръжте телевизори от спални детски.
Изключете телевизора по време на хранене.
Не позволявайте на детето си да гледат телевизия, докато правите домашното.
Отнасяйте TV като привилегия, че децата трябва да се печелят – не е прав, че те имат право да. Кажи им, че гледане на телевизия е разрешено само след домакинска работа и домашните са завършени.

Опитайте забрана делничен ден. Училищното образование, спортни дейности, както и за работа отговорности го правят трудно да се намери допълнително време за семейството през седмицата. Запис делничен ден показва или спести време телевизия за събота и неделя, и ще имате повече семейна сплотеност време да се харчат за храна, игри, физическа активност, и четене през седмицата.
Определете един добър пример. Ограничете свой собствен гледане на телевизия.
Проверка на телевизионни потребители и прегледи по програмата. Виж за програмите за вашето семейство могат да гледат заедно (т.е., с развитието на подходящи и ненасилствени програми, които подсилват стойности на семейството си). Изберете предавания, казва AAP, че приемната интерес и учене в хоби и образование (четене, наука и т.н.).
програми за предварителен преглед. Уверете се, че мислите, че те са подходящи преди вашите деца ги гледат.
Използвайте рейтингите. инструменти възрастова група рейтинг са били разработени за някои телевизионни програми и обикновено се появяват в вестници телевизионни обяви и екранната по време на първите 15 секунди от някои телевизионни програми.
Използвайте скрининг инструменти. Много нови стандартни телевизори имат вътрешни V-чипове (V щандове за насилие), които ви позволяват да блокират телевизионни програми и филми, които не искате децата ви да виждат.
Елате с график семейна телевизия. Измисли нещо цялото семейство е съгласен. Тогава публикувате график на видимо площ домакинство (т.е., на хладилника), така че всеки знае кои програми са ОК, за да гледате и кога. И не забравяйте да изключите телевизора, когато „планирано“ програмата свърши вместо канал сърфиране за нещо друго, за да гледате.
Гледайте телевизия с детето си. Ако не можете да седнете през цялата програма, поне гледай първите няколко минути, за да направят оценка на тонуса и целесъобразността, след проверка в цялата шоуто.